First File. Cuvant inainte

"Din cauza adâncirii, credibilităţii şi trăirii unei minciuni, în treptele avansate ale Creştinismului, Creştinii adoptă un aspect artificial şi încep să arate ca şi minciuna: binecunoscuta înfaţişare molcoma cu masca zambitoare. Minciuna se anifesta in corpul fizic."
Următoarele articole aduc dovada că totul din religia Creştină şi din Biblie a fost FURAT din alte religii care au precedat-o, din întreaga lume. Creştinismul este o unealtă de îndepartare a cunoştinţelor spirituale/oculte din rândul populaţie, astfel încât, această putere să nu poată fi ţinută decât în mâinile a câtorva, pentru manipularea şi subjugarea maselor.
Pentru ca cineva să înteleagă cu adevărat Biblia şi să vadă adevărul, trebuie să fie foarte bine educat in ocult. Spiritul de turmă este foarte puternic. Când cineva învaţă îndeajuns de mult şi dobândeşte o cunoştiinţă avansată despre ocult, adevărul este extrem de şocant. Întreaga Biblie Iudeo/Creştină este o farsă de proporţii catastrofale, cu un obiectiv foarte clar foloseşte înţelesuri subliminale şi canalizează energiile psihice ale credincioşilor.
Ori de câte ori Creştinismul şi cohortele sale au preluat controlul asupra unei ţări sau regiuni, textele spirituale antice precum şi înregistrările au fost îndepărtate şi/sau distruse, iar aceia care aveau cunoştinţe spirituale au fost omoraţi în masă de către Inchiziţie. Aceasta a scos din circulaţie multe cunostinţe pe care cei de la putere le-au folosit şi continuă să le folosească pentru a manipula populaţia ignorantă, folosindu-se de puterile spirituale/oculte. Biblia este una dintre cele mai puternice unelte subliminale, folosită de către câţiva aleşi pentru subjugarea masele. Cei mai mulţi oameni nu sunt conştienţi de aceasta din cauza lipsei de învăţătură cu privire la ocult, puterea minţii şi energia psihică.
Distrugerea înregistrărilor antice a perms scrierea unei „istorii” inventate, alternative, care a deconectat omenirea de la adevăratele sale origini. Controlarea istoriei este vitală deoarece, dacă cineva manipulează felul în care oamenii văd cea ce noi numim trecut, aceasta influenţează atat prezentul cat şi viitorul.
Întreaga Biblie este o unealtă subliminală extrem de puternică, plină de numere oculte, mesaje, alegorii şi materiale furate, care au fost corupte din religiile antice. În completare, această carte a fost perfuzată cu energie psihică şi putere de a insufla teamă, pentru a o face credibilă. Când ochii cuiva sunt deschişi şi când acesta are cunoştinţa necesară, „vraja” nu va mai fi eficientă. Tema de bază a întregii Biblii Iudeo/Creştină este stabirea istoriei fictive a evreilor în mintea maselor. Ceea ce mulţimile cred, are puterea şi energia necesara pentru a face aceasta să se manifeste în realitate, deoarece gândurile sunt energii.
Exista bolti siglate în vid în biblioteca de la Vatican, continând sute şi sute de cărţi ezoterice antice din toată lumea, care au fost furate şi tezaurizate de-a lungul anilor şi ţinute departe de circulaţia publică. Biserica Catolică, care este radacina religiei creştine, este controlată de către o societate secretă care a abuzat de puterile oculte pentru a subjuga masele. Scopul final este înrobirea totală a omenirii, scop pentru care ei au lucrat dintotdeauna necruţător şi fără milă.
Toate acestea ne-au afectat în mod direct pe fiecare dintre noi. Omenirea a avut de suferit în mod inutil din cauza negării acestei cunoaşter i. Oamenii s-au constrâns de-a lungul secolelor în plata pentru propriile lor damnări pe melodia a miliarde şi miliarde de dolari, pentru a menţine această minciună prosperă şi puternică. Supravieţuirea şi prosperitatea acestei farse vicioase asupra omenirii, avea nevoie doar de UN SINGUR lucru: O LIPSĂ DE CUNOŞTINŢE!
Contrar cu ceea ce majoritatea oamenilor au fost îndoctrinaţi, Iudaismul, Crestinismul şi Islamul sunt religii relativ noi. Omenirea se întoarce zeci şi zeci de ani. Aceste trei au lucrat fără milă în a ne ţine deoparte de cunostinţa spirituală/ocultă folosindu-se de aceste puteri pe care fiecare dintre noi le avem.
Aceste aşa numite „religii” sunt construite pe baza crimelor, torturii şi minciunilor. Singurul mod prin care orice minciună de asemenea magnitudine poate supravietui, este creera mai multor şi mai multor minciuni şi distrugerea oamenilor care ştiau adevarul. Creştinismul nu este nimic mai mult decât un program. Nu este nimic religios sau spiritual în el. Milioane de oameni suferă de depresie, neajutorare şi confuzie cu privire la viaţă. Sufletul are nevoie de lumină însă foarte puţini sunt cei care practică în mod activ meditaţia puternică, care literalmente le „salvează” proprile lor suflete. Din cauza lipsei de cunoştinţă şi a ignoranţei ocultului, omenirea ca un întreg a fost plasată sub o vrajă puternică, folosită fiind puterea ocultă şi îndoctrinarea de tip „nu întreba”, în ceea ce priveşte aceste trei aşa-numite „religii”. Acest lucru a fost consolidat de secole de creştini fiind [duped] în furnizarea energiilor lor psihice şi sufleteşti, spre a fi canalizate în perpetuarea acestei minciuni, în urma carora, la sfarsit, vor beneficia doar caţiva aleşi.

Citat din Talmudul evreiesc: Simeon Haddarsen, fol. 56-D: - „Când va veni Mesia, fiecare evreu va avea 2800 de sclavi.”


Tradus si folosit cu permisiunea exposingchristianity.com

 

Niciun comentariu: