Expunand Vechiul Testament

 
Cei mai multi crestini, dar si altii oameni, cred ca Biblia Iudeo/Crestina este cuvantul lui "Dumnezeu". In realitate insa, aproape tot din Biblie a fost FURAT din alte religii din toata lumea, care au precedat Iudeo/Crestinismul cu sute de ani.

Sa incepem cu scrierile evreiesti "Cele cinci carti ale lui Moise", de asemenea cunoscute ca si "Pentateuh", impreuna cu "Torah" au fost FURATE si CORUPTE din "Tarotul" Egiptean. Nota - "Torah" este o anagrama a "Tarotului". Cel mai bun exemplu pentru Tarot sunt cele 78 de carti vandute in multe magazine de acutualitate si folosite pentru preziceri. Tarotul consta in cinci trepte (de unde a fost furat si corupt numarul cinci): baghetele de foc, sabiile de aer, pocalele de apa, pentagramele de pamant, trambitele chinesentei. Corpul trambitelor a fost omis din tehnica standard de manuire a cartilor, tot ce ramasese din corp este cartea Nebunului, care a fost tinuta pe post de Joker. Toate acestea sunt elemente ale sufletului uman, iar mesajul Tarotului, pe langa capacitatile de divinatie, este Magnum Opus, care conduce inspre perfectiune si imortalitate psihica si spirituala. Toate acestea au fost furate si corupte in fictiva istoie a Evreilor, care nu are nimic de a face cu spiritualitatea.

Talmudul Evreiesc ii invata pe Iudei sa distruga si sa inrobeasca Neamurile; "YHVH" in realitate sunt evreii.

Citate din Talmud:
*Sinedriul 58b: Daca un pagan (nume dat celor care faceau parte dintre Neamuri) loveste un evreu, cel dintai trebuie omorat. A lovi un evreu este ca si cum ai lovi pe Dumnezeu.
*Sabbath 116a (pagina 569): "Evreii trebuie sa distruga cartile crestinilor"

"CRESTIN" E UN NUME DE COD AICI PENTRU "NEAMURI". MULTI STUDENTI SUNT INSELATI, PRECUM SI ALTII, CREZAND CA RELIGIA "CRESTINA" DIN ZIUA DE AZI ESTE IN VIZOR PENTRU A FI DISTRUSA. NU ESTE ASA. ESTE EVIDENT CA, RELIGIILE PAGANE ORIGINALE ALE NEAMURILOR SI CUNOSTINTELE SPIRITUALE AU FOST DISTRUSE, SI INDEPARTATE DE MASELE DE OAMENI, CONCEPTELE FIIND INLOCUITE CU CARACTERE IUDEICE PRECUM "ISUS" CRISTOSUL, DESPRE CARE EVREII STIU CA ESTE FICTIV, INVENTAT PENTRU INROBIREA SI CONTROLUL MASELOR.

MAI MULTE DOVEZI DESPRE ASTA:
"CA NU CUMVA EVREII SA FIE UN PRILEJ DE PACATUIRE PENTRU IDOLATRII CRESTINI, POTRIVIT POVETEI DIN LEVI 14:14 - "TREBUIE SA SE FEREASCA DE ORICE CONTACTUL CU EI IN ZILELE IN CARE EI SE INCHINA DUMNEZEILOR LOR"

NOTA: - "DUMNEZEI" - ACESTA ESTE PAGANISMUL NEAMURILOR, *NICIDECUM* CRESTINISMUL! PAGANISMUL NOSTRU, AL NEAMURILOR, A FOST INLOCUIT CU MONOTEISMUL EVREIESC. ACEST LUCRU ESTE STIGATOR DE EVIDENT! RELIGIA CRESTINA AFIRMA FOARTE CLAR IN PRIMA PORUNCA - "SA NU AI DUMNEZEI INAFARA DE MINE" - ACEST LUCRU ESTE MONOTEIST SI FOARTE IUDAISTIC. ESTE O ALTA INVENTIE IUDAICA SI UN PROGRAM INPUTERNICIT PENTRU NEAMURI.

Numele fictivului "Dumnezeu" Evreu "Yaweh/Yehova" a fost introds, inlocuind multe nume ale Dumnezeilor Neamurilor/Paganilor. "Iehova" e fictiv. Numele de Iehova [Jehova in eng.] a fost fuat de la Dumnezeul Roman "Jove" [Jupiter]. Evlaviosul Dr. Parkhurst ... dovedeste, sub autoritatea lui Diodorus Siculus, Varro, St. Augustin, etc., ca Iao, Iehova, Ieue sau Ie al Iudeilor provine de la "Jove" al Latinilor si al Estrucilor ..." In plus, "YHWH/IEUE" a fost Dumnezeul Soare - Ra - al egiptenilor: Ra a fost tatal in ceruri, care a fost numit vesnicul "Huhi", loc de unde evreii au derivat numele "Ihuh". "Traditia Evreica Mistica il infatiseaza initial pe Iehova ca un hemafrodit, numele lui/ei finind o combinatie a numelui Jah (jod) si numele pre-eraic Evei, Havah [sau Hawah], redactat "he-vau-he" in litere evreiesti. Cele patru litere impreuna, dau nastere Tetragrammatonului YHWH, numele secret al lui Dumnezeu ... " "Noi de asemenea putem vedea cum povestea antagonista a lui Zeus (Jove) si Prometeu a fost folosita pentru a promova conceptul unui dumnezeu rebel, care a fost condamnat si ostaticizat pentru aducerea de cunostinte oamenilor".

Religia originala a omenirii a fost una politeistica (cu mai multi Dumnezei diferiti). In Biblia originala evreiasca, este folosit cuvantul "Elohim". "In ciuda eforturilor monoteiste de compilatie si editare a cartii Geneza, lupta pentru proclamarea credintei intr-o divinitate unica intr-o perioada in care se credea in mai multi Dumnezei, au ramas numeroase slip-up-uri in povestivle biblice unde naratorul vorbeste despre dumnezei la plural. Cunoscutul termen folosit pentru 'divinitate', (atunci cand acesta nu este in mod specific numit Yaweh), nu este folosit singularul El ci pluralul Elohim.

Bazele Crestinismului au fost furate din dualitatea lui Zoroastrianism, care preceda cu secole religia crestina. Yaweh/Iehova il inlocuieste pe Ahura Mazda, in timp ce vechii Zei, care sunt Zeii originnali au fost etichetati ca "malefici" cu scopul de a stabili un monoteism suprem a lui Yaweh/Iehova. Adevaratii Zei au fost schimbati in Demoni si monstri care reprezinta maleficul. Cei mai multi au lichidat "Goetia". A se observa similaritatea radacinii "Goet" care inseamna "Diavol" si peiorativul cuvant evreiesc pentru Gentile (neamuri), care este "goy" sau la plural "goyim".

Mithra, intermediarul celest dintre Ahura Mazda si Angra Manyu prezinta numeroase paralele izbitoare cu nazarineanul crestin. Mithra a fost un salvator, care asemenea nazarineanului a fost prevestit de profeti, a carui nastere a avut loc intr-o pestera (multe sunt relatarile care afirma ca nazarineanul s-a nascut intr-o pestera), precum si aparitia unei stele de exceptie. Mithra l-ar inlocui mai tarziu pe Vishnu, care in Vedismul pre-Zoroastrianism - era salvatorul lumii.

Ceea ce urmeaza este o dovada a diferitelor si diverselor surse din care s-au inspirat autorii bibliei iudeo/crestina:

CREATIA/GENEZA:
*Enuma Elish a precedat Biblia cu cel putin 1000 de ani si se presupune a fi mult mai veche. Tablele sunt acum in British Museum 
*Povestea Atrhaselor de asemenea a precedat povestea biblica a Genezei cu peste 1000 de ani. Aceste amandoua povestiri ale creatiei au precedat Crestinismul si biblia iudeo/crestina cu secole. Amandoua releva faptul ca au fost "DUMNEZEI" si nu "Un Dumnezeu". Aici este locul in care au gresit evreii, pe langa multele carti contradictorii. Este batator la ochi de evident faptul ca biblia iudeo/crestina nu este cuvantul lui "Dumnezeu". Uriasa prostie biblica declara cu ingamfare si delireaza ca Dumnezeu este perfect. Chiar aici este o alta contradictie. Pentru o lunga lista a nesfarsitelor contradictii, click aici

 Aceste amandoua povestiri ale creatiei au precedat Crestinismul si biblia iudeo/crestina cu secole. Amandoua releva faptul ca au fost "DUMNEZEI" si nu "Un Dumnezeu".

Geneza capitolul 1, versetul 26 spune: "Si Dumnezeu a spus "hai sa facem un om dupa chipul nostru si dupa asemanarea noastra ..."
Chiar aici este demascat mitul evreiesc al monoteistului Yaweh. Ea (Satan) a creat fiinta omeneasca, si mai multi Zei/Zeite au fost implicate in creatie. A se vedea mai jos imaginea sumeriana a Creatiei. Aceasta a fost scobita in stanca, avand o vechime de sute de ani; a precedat iudaismul/crestinismul.



POTOPUL:
Povestea Potopului din vremea lui Ghilgames a precedat relatarea crestina cu mai bine de 1000 de ani. Biblia iudeo/crestina pretinde ca "Yaweh" a starnit potopul. In adevar, "ENLIL" a ingaduit ca Potopul sa se intample. Urmand originile lui Enlil aici pe pamant, am descoperit ca El este de asemenea cunoscut ca "Bel", nume care a evoluat in "Baal" si, eventual, in "Beelzebub".

"Potopul" este o alta ALEGORIE care a fost furata si corupta din religia originala Pagana si are de a face cu potopul de energie care survine in timpul lucrului al Magnum Opus, dupa care o viziune plina de culori este revarsata, indicand faptul ca a fost trecuta o etapa importanta. Alegoria culorilor este locul de unde scriitorii evrei au luat "curcubeul". Alegoritmii si CONCEPTELE au fost FURATE si corupte in gretoasele caractere evreiesti, caractere care au menirea de a inrobi Neamurile in inchinare. Invataturile religiilor sacre, care intentionau evolutia spirituala a omenirii, au fost profanate si inlocuite cu litearul GUNOI evreiesc. FICTIVUL caracter evreiesc nu are NIMIC de a face cu spiritalitatea sau cu avansarea sufletului.

*"Noe" construieste o arca
EA l-a atentionat pe "ZIUSUDRA" aka "UTNAPISHTIM", nicidecum pe "Noe", despre potopul iminent si l-a invatat sa construiasca o arca. Legenda e de origine Sumeriana.
*Un "porumbel" se intoarce in arca aducand o ramura de maslin, ceea ce insemna ca potopul se sfarsise si ca apele se retrasesera. In schimb, in originala relatare sumeriana, un CORB este cel care gaseste pamant uscat si nu un "porumbel".

TURNUL BABEL:
DIN NOU, sunt implicati mai multi Dumnezei. De asemenea Dumnezeii au parasit pamantul in timpul Potopului. A se observa "Dumnezeii"
Biblia declara ca "Yaweh" a fost acela care a incurcat limba celor care construiau Turnul Babel. Nu est eadevarat. DIN NOU, autorii evrei ai bibliei au gafat iar evidentierea mai multor dumnezei este clara:
Geneza capitolul 11, versetul 7 - "Haidem! Sa Ne coborâm si sa le încurcam acolo limba, ca sa nu-si mai înteleaga vorba unii altora." DIN NOU, mai mult decat un dumnezeu sunt implicati. A se observa "haidem".

"Turnul Babel" este o alta ALEGORIE. In antichitate, oamenii puteau comunica telepatic - fara cuvinte. Aceasta abilitate ne-a fost luata, insa acum din nou devine o realitate, deoarece multi dintre noi experimenteaza asta prin deschiderea mintii si a sufletului prin meditatia puterniaca.

CELE ZECE PORUNCI:
Legile din Vechiul Testament si cele Zece Porunci au fost furate din:

*Codul lui Hammurabi
Mai jos este o fotografie a stelei de bazalt infatisandu-l pe Dumnezeul Soare al sumerienilor dandu-i lui Hammurabi tabla cu lista legilor. "Shamash" este de asemenea cunoscut ca "Azazel", conducatorul asa numitilor "Ingeri Cazuti", "Igigii" care si-au luat neveste pamantence.



Paralele:
Exodul 20:16 - "Să nu mărturiseşti strâmb împotriva aproapelui tău" a fost FURAT din Codul lui Hammurabi, 3 - "Daca un nobil sustine ceva intr-un proces, si nu isi poate dovedi spusele, si daca in acel caz e inplicata o viata de om, acel nobit trebuie dat la moarte."

Alte lucruri furate din Codul lui Hammurabi:
Exodul 21:24 - "ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, mână pentru mână, picior pentru picior"
Hammurabi 196 - "Daca un nobil a distrus ochiul unui membru al aristrocratiei, trebuie sa ii fie distrus si lui un ochi"
Hammurabi 200 - "Daca un nobil i-a rupt un dinte unui alt nobil de acelasi rang cu el, lui trebuie de asemenea sa ii fie rupt un dinte"

Codul Sumerian:

Codul Ur-Nammu este cel ai vechi cod antic din Estul Apropiat descoperit de arheologi. Codul Sumerian din 1800 i.en apartine acestei cele mai vechi traditii de durata juridica.

Codul Hitit
In timp ce legea hitita a fost asemanatoare in multe feluri cu Codul Legii Hammurabiene, "Codul Hitit" contine doua sute de aliniate ale reglementarilor, demonstrand o toleranta la imortalitatea sexuala cu un accent puternic pe problemele financiare. Hititii erau cultivatori de orz si grau, preparand pana si o bere din orz. Bucatile de argint erau folosite pe post de monezi.

Codul Asiriei de mijloc decretat de Tiglath-Pileser I, imparatul Asiriei in perioada 1115-1077 i.en. Initial codul juridic sublinea preocuparile sociale si de interese ale Guvernului Asirian. A fost descoperit in 1903 in orasul Ashur in Irak. A fost scris cuneiform pe 15 table de lut ars. Numeroase legi din cartile biblice ale Exodului, Deuteronomului si Leviticului au fost furate din Codul Asirian.

Codul Neo-Babilionean

Scrierile din cartea biblica a PROVERBELOR a fost FURATA din diferite surse:

*Cuvintele lui Ahiqar
Ahiqar a fost un sfetnic al lui Sanherib, imparat al Asiriei in perioada 704-681 i.en. In 1906 cativa arheologi germani au escavat o copie a acestor invataturi, inscrisa pe  unsprezece file de papirus palimpsest, din resturi ale Elefantinei, care astazi este o parte a orasului Aswan din sudul egiptului.

Paralele:

Proverbe 20:20 - "Dacă cineva blestemă pe tatăl său şi pe mama sa, i se va stinge lumina în mijlocul întunericului" a fost FURAT din Ahiqar 9:137 - "Oricine nu aduce mandrie numelui tatalui si a mamei sale, soarele nu poate straluci peste el"

Proverbe 13:24 - "Cine cruţă nuiaua, urăşte pe fiul său, dar cine-l iubeşte, îl pedepseşte îndată" a fost FURAT din Ahiqar 6:81 - "Cine nu foloseste nuiaua cu fiul sau, acesta nu vafi in stare sa isi scape fiul de la nelegiuire"

Proverbe 25:15 - "Prin răbdare se înduplecă un voievod, şi o limbă dulce poate zdrobi oase." a fost FURAT din Ahiqar 7:105 - "Duioasa este vorba unui rege, dar e mai clara si mai puternica decat un cutit cu doua taisuri"

* Invataturile lui Amen-em-opet
Amen-em-opet, fiu al lui Ka-nakht, invatat al egiptului anilor 1200-1000 i.en. Textele se gasesc in British Museum, papirusul 10474, iar o parte din tabla scrisa in Turin, Italia. Se spune ca papyrusul isi are originile in Thebes, speculandu-se ca fiind din secolele X - VI i.en.

Paralele:
Proverbe 17-18 - "Ia aminte si asculta cuvinte de intelepti; apleaca-ti inima la ceea ce invat, pentru ca este mai placut sa le pastrezi in inima, sa le ai pregatite pe buzele tale." a fost FURAT din Amen-em-opet 3:10 - "Pune-ti urechile sa asculte ceea ce spun, pune-ti inima sa inteleaga; lasa invataturile mele sa se odihneasca in pantecele tau, pentru ca ele pot fi o cheie pentru inima lor"

Proverbe 22:22 - "Nu despuia pe sărac, pentru că este sărac, şi nu asupri pe nenorocitul care stă la poartă!" a fost FURAT din Amen-em-opet 2:1 - "Fereste-te de jefuiri asuprite, indreptate spre oamenii cu handicap"

Proverbe 25:21-22 - " Dacă este flămând vrăjmaşul tău, dă-i pâine să mănânce, dacă-i este sete, dă-i apă să bea. Căci, făcând aşa, aduni cărbuni aprinşi pe capul lui, şi Domnul îţi va răsplăti." a fost FURAT din Amen-em-opet 5:8 "Lasa-l in mainile Domnului; Umplei pantecele cu paine din painea ta, astfel incat sa fie saturat si sa ii poata fi rusine"

Proverbe 23:10-11 - "Nu muta hotarul văduvei şi nu intra în ogorul orfanilor, căci răzbunătorul lor este puternic: El le va apăra pricina împotriva ta." a fost FURAT din Amen-em-otep 7:12-15 - "Nu muta borna de hotar a ogorului unei vaduve, nici nu muta funia masuratorii. Nu lacomi dupa un colt de teren, nici nu abuza de limitele unei vaduve"

Proverbe 15:16 respectiv 16:6 - "Mai bine puţin, cu frică de Domnul, decât o mare bogăţie, cu tulburare!" si "Mai bine puţin, cu dreptate, decât mari venituri, cu strâmbătate." au fost FURATE din Amen-em-opet 8:19 - "Mai buna este o masura pe care ti-o da Dumnezeu, decat cinci mii luate ilegal"
[Aceasta de asemenea aduce cu hranirea "celor cinci mii" de catre Nazarinean]

Proverbe 15:17 si 17:1 - "Mai bine un prânz de verdeţuri şi dragoste, decât un bou îngrăşat şi ură." respectiv "Mai bine o bucată de pâine uscată, cu pace, decât o casă plină de cărnuri, cu ceartă! " au fost FURATE din Amen-em-opet 9:9 - "Mai buna este painea mancata cu fericire, decat bogatii cu tristete."

Proverbe 22:24-25 - "Nu te împrieteni cu omul mânios şi nu te însoţi cu omul iute la mânie, ca nu cumva să te deprinzi cu cărările lui şi să-ţi ajungă o cursă pentru suflet." a fost FURATA din Amen-em-opet 13:8 - "Nu-ti amasteca caldura ta cu violenta, nici nu iti rani propria inima"

Proverbe 23:8 - "Bucata pe care ai mâncat-o, o vei vărsa, şi cuvintele plăcute pe care le vei spune, sunt pierdute." a fost FURAT din Amen-em-opet 14:13 - "Ti-e Gura plina de o bucata prea mare de paine incat iti versi inghititura."

Proverbe 27:1 - "Nu te fali cu ziua de maine, caci nu stii ce poate aduce o zi." a fost FURAT din Amen-em-opet 19:11 - "Nu iti petrece noaptea gandindu-te cu teama la ziua de maine. Sti in zori cum o sa fie ziua respectiva? Omul nu stie cum este ziua de maine"

Proverbe 19:21 si 16:9 - "Omul face multe planuri in inima lui, dar hotararea Domnului, aceea se implineste." respectiv "Inima omului se gandeste pe ce cale sa mearga, dar Domnul ii indreapta pasii." a fost FURAT din Amen-em-opet 19:15 "Una este ceea ce omul spune, alta este ceea ce Dumnezeu face"

Proverbe 22:20 - "N-am asternut eu oare in scris pentru tine sfaturi si cugetari?" a fost FURAT din Amen-em-opet 27:5 - "Vezi aceste treisprezece capitole asternute? ele sunt mai importante decat toate cartile."

*Invataturile lui Ptah-Hotep:
Ptah-Hotep a fost un invatat care a trait in jurul anilor 2450 i.en, in timpul celei de-a V-a dinastii a vechiului regat al egiptului. Invataturile lui au fost conservate atat pe table de lut cat si pe foi de papyrus fiind in prezent in Bibliothéque Nationale din Paris. In completarea cartii Proverbe precum si multe sccrieri din Eclesiastl si Cartea Cantarilor au fost de asemenea furate din Invataturile lui Ptah-Hotep.

*Cantari egiptene de dragoste
Cantarile egiptene de dragoste sunt mai vechi decat cantarile lui Solomon cu 1000+ ani. Paralelele sunt inconfundabile. Papyrusul Harris 500 a fost descoperit la Thebes, in templul Karnak din Complexul Ramesseumdin.

*Vizinile lui Nefertiti 
Atat cartile biblice a Regilor cat si cea a lui Daniel imita scenariului in care se prevesteste caderea unui rege, la petrecerea data de acesta. Tema sclavului care ar ajunge sa fie rege se repeta in "Povestea lui Agar" (Geneza 16 si 21).  Vedeniile lui Nefertiti dateaza din timpul faraonului Snefu (2680-2565 i.en). El a chemat-o pe Nefertiti pentru al distra. Nefertiti i-a prezis acestuia caderea vechiului regat si instalarea unei noi diastii condusa de Amen-em-het I (1991-1786 i.en).

De asemenea, cele mai multe texte scrise in cartile biblice ale Exodului, Leviticului si Deuteronomului au fost luate din sursele amintite mai sus - NICIDECUM de la "Yaweh". Sunt destui crestini care in mod prostesc cred ca "Yaweh" al lor este singurul dumnezeu. "Nu este nici un Dumnezeu inafara de mine".

MAI MULTE LUCRURI FURATE:

*Povestea lui "Iosif si sotia lui Potifar" din Geneza capitolul 39 a fost FURATA din povestea lui "Anubis si Beta" (origine egipteana)


Paralelele povestii lui Moise:
**Nasterea lui Saragon
**Nasterea lui Horus

1. Factorul secret din jurul nasterii
2. Asezarea in cosul de papura, uns cu smoala
3. Punerea pe rau
4. Gaserea si adoptia

Mai multe texte din cartea biblica a PSALMILOR au fost furate din:
*Imnurile lui Aton - Imnurile lui Aton pot fi gasite Mormantul Ochiului (datat din 1365-1349 i.en)
*Povestile lui Ba'al si Anat - Sunt inscrise pe sase table de lut, in limba Ugaritica, scrise cuneiform. Datate din cca 1400 i.en.
*Plangerile dupa Ur

Multe din scrierile cartii lui Iosua au fost furate din:
*Scrisorile El Amarna
*Stela lui Morneptah

Mai multe scrieri furate, in cartea biblica a Judecatorilor:
*Povestea lui Aqhat
*Jurnalul lui Wen-Amon
*Almanahul Gezer

Cartile biblice a lui Samuel si a Regilor contin de asemenea mult material furat din:
*Profetiile Mari
*Stela lui Mesha
*Inscriptiile Karatepe
*Letopisetele lui Shalmaneser III
*Obeliskul negru al lui Shalmaneser III
*Letopisetele lui Tiglath-Pileser III
*Letopisetele lui Saragon II
*Inscriptia Siloam
*Inscriptiile Yavne-Yam
*Scrisorile Lachlish
*Arad Ostraca
*Letopisetele lui Sanherib 
*Letopisetele lui Nebucadnetar II


Mai multe materiale din cartea biblica Ezra si Neemia au fost furate din:
*Cilindrul lui Cirus

Mai multe povesti si scrieri din cartea biblica a lui Iov si Eclesiastul, furate din:
*Povestea lui Keret - Aici este adevarata poveste a lui Iov, scrisa in limba Ugaritica (scriere cuneiforma), compusa in cca 1400 i.en de catre "Ilimilku Scriitorul". Aceasta epopee ii are ca protagonisti pe "Keret" si pe Dumnezeul "El", NICIDECUM pe Iov si iehova. Tragedia si boala familiei lui Keret sunt comparabile cu povestea lui Iov. In povestea originala, "Satan" nici macar nu a intrat in joc.
*Suferindul si sufletul
*Fermierul si Terenurile
*Suferindul si prietenul

Precum putem vedea din cele de mai sus, aceasta religie se bazeaza pe materiale furate si sucite, stricate si distorsionate, cu scopul de a manipula, crea confuzie si de a incita teama in popor. CONTROL. A fost luat de la ADEVARATUL DUMNEZEU SI CREATOR AL OMENIRII EA/ENKI aka SATAN/LUCIFER, transformandu-L pe acesta intr-un presupus dusman al omenirii. A fost folosit (controlul) sprea a blasfemia, batjocori si vorbi de rau Vechii Dumnezei, crea instrainare si vrasmasie cu divinitatile legitime, inlocuindu-le cu falsul dumnezeu "Yaweh/Iehova"

Adesea se spune ca raul adevarat nu poate crea nimic. Tot ce apartine raului adevarat, este artificial. Intreaga baza a acestei religii vicioasee este furata. In completare, aceasta este impotriva vietii. Marele scop a acesteia este de a decupla intreaga omenire de la Adevaratul Dumnezeu Creator, care este Satan. Facand asta, extraterestii reptila precum si toti aceia care lucreaza pentru ei, isi pot atinge telul: inrobirea fiintei omenesti. Satan ne-a daruit cunostinta si putere. Fara El, omenirea nu are nimc. Adevaratul rau este cunoscut ca fiind un maestru al minciunilor si inselatoriei. Ce inselaciune mai mare poate fi, ca adeptii acestor inselatorii religioase sa isi blesteme si huleasca propriul lor Creator?


"IN TAINA INVATATURII MELE, NU ESTE ALT DUMNEZEU INAFARA DE MINE" - Satan, citat din "Peace Be Unto Him"  [Pace fie peste El]


Tradus si folosit cu permisiunea exposingchristianity.com


Niciun comentariu: