Solstiţiul de Vară


   Tehnic, Solstiţiul de Vară începe cu momentul în care Soarele atinge gradul 0 în semnul zodiacal Rac. Solstiţiul de Vară este unul dintre cele patru Festivale majore anuale în cinstea Soarelui, altul fiind Solstiţiul de Iarnă din 21 decembrie, când Soarele atinge 0 grade în Capricorn. Celelalte două sunt Echinocţiul de Primăvară, când Soarele atinge 0 grade în Berbec şi Echinocţiul de Toamnă, când Soarele atinge 0 grade în Balanţă.

   Toate sărbătorile Satanice [originare Păgâne] au fost corupte şi înlocuite cu falsele şi impostoarele caractere biblice, cu legende false şi practici total nerelaţionate la sărbătorile originale. Aceasta a fost făcută de către Biserica Catolică, cu scopul de a îndepărta cunoştinţele spirituale şi oculte.

   Sărbătorile Satanice, pe langă faptul că sunt zile de festivităţi şi celebrări,  sunt şi puncte precise când comunicarea astrală este foarte facilitată, iar lucrarile de vrajitorie sunt mult îmbunătăţite [în acord cu specificul sărbatorii]. Sub toate stă alchemia. Pentru cei care lucrează pe Magnum Opus şi/sau pentru a-şi creşte propriile puteri şi întari sufletul, aceste zile sunt foarte importante pentru diferite aspecte ale lucrării. De exemplu, Magnumul Opus ar trebui început la ora 3 AM, în ziua în care soarele intră în Berbec.

   [Acesta este locul de unde a fost furat conceptul de "Miel al lui Dumnezeu" - semnul zodiacal Berbec şi din portativul runic al lui Chi Ro - care este adesea văzut în picturile creştine reprezentându-l astfel pe falsul nazarinean].

   Sărbătoarea Solstiţiului de Vară a fost înlocuită, de către Biserica Catolică, cu "Festul Sfântului Ioan".
666 este numărul soarelui. Acest număr reprezintă amplificarea puterii astrale ale soarelui. Chakra Inimii este în mod ezoteric patronată de către soare.  În 21-22 iunie, moment în care soarele atinge 0 grade în Rac, puterea soarelui este drastic amplificată.

  • Lucrările magice care împlica soarele sunt mult îmbunătăţite în această perioadă.
  • Lucrările atât pe Chakra Inimii cât şi pe Chakra Plexului Solar sunt mult amplificate în această perioadă.
  • Comunicările cu entităţile astrale precum elementarii:  zâne, gnomi, etc., sunt mult îmbunătăţite în această perioadă.
  • Ca şi de Halloween, pătura dintre material şi astral este foarte subţire, ceea ce face  comunicarea cu Demonii să fie mult mai usoară.
  • Magia care implică elementul foc este foarte faclitată.
  • Ajunul Solstiţiului de Vară are o foarte lungă tradiţie, fiind noaptea în care divinaţia se poate realiza mult mai uşor şi cu mai multă acurateţe.
  • Magia legăturilor de dragoste este de asemenea mult consolidată în ajunul Solstiţiului de Vară.
  • Aceasta este de asemenea o excelentă şi o puternică perioadă pentru infuzia ierburilor, a cristalelor şi a altor itemi ai energiei solare.
  • Această dată este de asemenea o perioadă favorabilă pentru începerea lucrărilor de vindecare, deoarece soarele este vindecatorul ezoteric.
  • Lucrările care au de-a face cu infuzia apei cu energie de la soare şi/sau vindecatoare, sunt de asemenea tradiţionale în această perioadă.
  • Crearea şi binecuvântarea baghetelor [elemente ale focului], binecuvantarea cărţilor de Tarot.
  • Vrăjile şi lucrările runice, sunt de asemenea favorizate în acest timp deoarece Runele sunt elemente ale focului.
  • Procurarea ierburilor pentru magie, în special cele care sunt folosite pentru magia solară/a focului şi/sau vindecatoare.
   În timpurile antice, festivităţile şi celebrările acestei importante sărbători includeau aproape întotdeauna Focurile lui Baal [focuri de tabără tradiţionale]. Elementul Foc reprezintă forţa-vieţii, viaţa însăşi. Moartea este rece şi apăsătoare. Focul este cald şi plin de viaţă. Aceeia dintre noi care au condensat forţa-vieţii în ei înşişi, ştiu cât de fierbinte poate fi aceasta, precum Şarpele Kundalini. Culoarea tradiţională, a acestei sărbători, este albul. 

   Dansurile în cerc sau cele şerpuitoare, orgiile sexuale, toleranţa şi ospeţele sunt toate tradiţii ale Solstiţiului de Vară. Tradiţia aprinderii Focurilor lui Baal, şi aceea în care se sare prin flăcările acestuia, a supravieţuit încă din timpurile antice. "În ciuda încercărilor bisericii de a eradica toate tradiţiile Păgâne, aprinderea focului de tabără al Solstiţiului de Vară  în ajunul acestuia, a supravieţuit fervent în cele mai multe comunităţi creştine"

   Druizii antici celebrau unificarea "Cerului şi a Pământului". Însemnătatea acesteia e centrată pe Chakra Inimii. Creştinii au furat "Cerul" şi "Pământul" din Taoism, acestea fiind cuvinte de cod pentru Chakra Coronală [cer] şi Cakra de Bază [pământ]. În unele doctrine, "iad" este un cuvânt-cod pentru Chakra de Bază, pământul patronând peste Chakra Inimii; însă pentru "unificarea" la care se face referire aici, aceasta este unificarea enrgiilor Chakrei de Bază cu a celei Coronale, convocate în dreptul Chakrei Inimii. În această zi este celebrată unirea elementului apă cu cel de foc.

   Ritualurile Voodoo sunt de asemenea tradiţionale în această perioadă, supravieţuind de secole.
"Îndată ce tobele creşteau cadenţa, cântăreţii căntau cântecul ritualic, iar o dansatoare paşea în cercuri şi începea un dans ritualic, imitând mişcările şarpelui. În freneticul grup de dans care urma, dansatorii îşi rupeau hainele şi dansau nud până ce ritualul se termina, ca întotdeauna, cu o orgie sexuală" 2




Niciun comentariu: